Havseilervegen

Havseilervegen

GRILSTAD MARINA

Boliger

61

Størrelse

14,4 da

Salgstart

2015

Ferdigstilt

2017

Havseilervegen

16 kanalhus, 33 bryggeleiligheter og 12 eneboliger ble ferdigstilt i 2017.

Lund Hagem arkitekter har utviklet bomiljøet og boligene i Havseilervegen.

Havseilervegen er et resultat av de unike kvalitetene ved stedet. Utgangspunktet var den fantastiske beliggenheten, på en øy i fjorden. Den naturlige tilknytningen til vannet og sjønære aktiviteter preger det maritime boligmiljøet i Havseilervegen. Opplevelsen av vær, vind og lyset over Strindfjorden er en av de mange bokvalitetene.

Kanalhusene

Kanalhusene ligger flott til i ytterkanten av piren. De fleste boligene har sin egen private, sydvendte brygge langs kanalen med direkte adkomst til det store oppholdsrommet på bakkeplan. Her er kjøkkenet husets hjerte. Plasseringen i det store, gjennomgående oppholdsrommet gjør kjøkkenet til et naturlig samlingspunkt. Tilknytningen til det sentrale oppholdsrommet på bakkeplan og uterommene forsterker kjøkkenets rolle som midtpunkt.

Bryggeleilighetene

Bryggeleilighetene ligger ute på øya, helt inn mot marinaen og gangstien mot nord. Fra balkongen i nord har du en fantastisk utsikt over fjorden og Fosenalpene. Den sydvendte balkongen gir utsyn mot grønne tun og husene langs kanalen. Det store, gjennomgående oppholdsrommet med gjennomlys åpner boligene mot naturen og omgivelsene. Med balkonger på begge sider av leiligheten, knyttes boligene til stedet. Rommet forlenges visuelt mot fjorden og tunet.

Eneboliger

Eneboligene er orientert mot fjorden med store åpne fasader, som går i ett med bryggekanten. På den andre siden har du den frodige Fruktlunden. Her danner boligene et lunt atrium med fine overganger fra private til gradvis mer offentlige soner og med en myk avskjerming av hver enkelt bolig. Brygga og uterommet tar fjorden helt inn i boligen og en enestående opplevelse av vær og vind og den direkte kontakten med sjøen.