Om oss

Visjonen vår forplikter. De neste årene skal vi utvikle boligområder med god kvalitet, som skal bli en viktig del av byen vår i framtiden.

Kvalitet

Vi er opptatt av kvalitet, men hva betyr det? God takhøyde, store vindusflater, gjennomlys, rene linjer og funksjonelle planløsninger vektlegges. Ved å benytte bestandige materialer som tegl og tre reduseres vedlikeholdsbehovet, og byggene vil holde seg fine over tid.

Uteområder for framtiden

Med tiden vil vi bo tettere, og vi mener derfor at økt fokus på uteområder er viktig. Vi vektlegger derfor stedsriktig beplantning og god møblering, som gjør at man trives utendørs.

Variert bebyggelse gir mangfold

Med et fokus på å tilpasse bebyggelsen til tomta, kan vi utnytte de egenskapene og mulighetene den har.  En variert bebyggelse gjør at både familier, unge og voksne vil ønske å bo på samme sted.

 

Koteng Jenssen AS er en driftsorganisasjon som eies av Koteng Bolig og Jenssen Holding. Vi er totalt 32 ansatte og bygger med delte entrepriser og har prosjektledelse i prosjektene. I tillegg har vi kundebehandling, salg og markedsføring inhouse.

For mer informasjon om prosjektene; ta kontakt med salgsleder Marius Rennan på
e-post marius@koteng.no eller telefon 930 61 160

Aurora Koteng
Aurora Koteng
Daglig leder
aurora@koteng.no
901 57 725
Frode Reinaas
Frode Reinaas
Utbyggingssjef
frode.reinaas@koteng.no
928 04 347
Marius Rennan
Marius Rennan
Salgsleder
marius@koteng.no
930 61 160
Mari Østgaard Buaas
Mari Østgaard Buaas
Prosjektselger
mari.buaas@koteng.no
948 11 965