Fjordhagen

Fjordhagen

GRILSTAD MARINA

Boliger

196

Størrelse

14,8 da

Salgstart

2014

Ferdigstilt

2018

Fjordhagen

Midt i hjertet av Grilstad Marina ligger en Fjordhagen- et område som forener nærheten til fjorden med en lun, grønn hage. Området omfatter 8 hus med leiligheter.

Med direkte inspirasjon fra tradisjonelle bygårder med storkvartal og idylliske bakhager. Fasader mot byen og gatelivet i front- lune bakgårder med skjermede hager og tun i bakkant. Beplanting og utsmykning med siv og rullesteiner understreker nærheten til fjorden. Det er direkte tilgang til hageområdet med store åpne tun fra alle hus. Langs husene er det mer skjermede private soner foran leilighetene.

Fjordhagen er utarbeidet og tegnet av Arkitekt Skibnes.

Tegl, glass og tre

Leilighetene er gjennomgående store, med mye areal, luftige rom og god takhøyde. Utsikt og gode solforhold har fått høy prioritet, som alltid på Grilstad Marina.

De fleste leilighetene har gjennomlys og to balkonger. En med utsikt mot fjorden og en mot hagen. I toppetasjen er leilighetene og balkongene større. Her er det også leiligheter med takterrasser.

I fasaden kommer kvalitet til uttrykk, hvor tegl er brukt i kombinasjon med glass og trespiler i balkongene. Tegl er et bestandig materiale, som holder seg ved like over tid.