Langløpslag

Langløpslag

Vi har i mange år sponset langløpslaget Team Koteng, som etterhvert ble Team Koteng-Eidissen. Laget er nå nedlagt, men vi har valgt å fortsette som personlig sponsor for Astrid Øyre Slind og Chris Jespersen, som nå en del av Team Aker-Dæhlie.  Laget konkurrerer hovedsakelig i Visma Ski Classics. Det inkluderer prestisjetunge løp som Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeineren.

Vi har vært med på mange høydepunkter som sponsor for langløp. Laget hadde et mål om å bli verdens beste langløpslag, og i 2019 greide de det, med å vinne Visma Ski-Classics ligaen. Høydepunktet  ble tredobbelt seier i Vasaloppet i 2019, med Tore Bjørseth Berdal på topp, Stian Hoelgaard nr. 2 og Torleif Syrstad nr. 3.  Tore Bjørseth Berdahl vant også Marcialonga i 2020. Astrid har hatt nedturer, men også utallige pallplasseringer mens vi har fulgt henne. Høydepunktene kom på rekke og rad i 2022,  hvor hun vant både Vasaloppet, Birkebeineren og Årefjellsloppet

Astrid og Chris bidrar til å bedre formen til våre ansatte. I perioder trener de oss 1-2 ganger i uken og er til stor inspirasjon for oss.