Sandgata 29

Bruksområde

Butikk/kontor og bolig

Beliggenhet

Midtbyen

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

Sandgata 29

Liten hyggelig gård ved utfarten av Trondheim sentrum mot Skansen. Butikklokaler i 1. etasje i forgården. Forøvrig 4 leiligheter.

Forgården ble opprinnelig bygd i 1860, har hatt flere eiere og er blitt ombygd og modernisert flere ganger opp gjennom tidene. Bakgården er bygd i flere etapper fra å være uthus rundt århundreskiftet, til etter hvert å bli leiligheter.

Leietaker er Trondheim Sysenter.

Vi overtok gården i 1995.

Sandgata 29

Liten hyggelig gård ved utfarten av Trondheim sentrum mot Skansen. Butikklokaler i 1. etasje i forgården. Forøvrig 4 leiligheter.

Forgården ble opprinnelig bygd i 1860,
har hatt flere eiere og er blitt ombygd og modernisert flere ganger opp gjennom tidene. Bakgården er bygd i flere etapper fra å være uthus rundt århundreskiftet, til etter hvert å bli leiligheter.

Leietaker er Trondheim Sysenter.

Vi overtok gården i 1995.

Sentral beliggenhet

Gården ligger ved utfarten av Trondheimsentrum mot Skansen og Ila. Kollektivtraseen med busser og trikk går i parallellgaten; Kongens gate.

Faktainformasjon

Eier: Sandgata 29 ANS
Org.nr: 975 921 654
Gnr./Bnr: 402-308
Bruksområde: Butikk/kontor og bolig
Areal: 390m2
Byggeår: 1860
Vi overtok: 1995

Ledige lokaler

Dette er en eksempel tekst som vil vises under ledige lokaler seksjon, dette er en eksempel tekst som vil vises under ledige lokaler seksjon

Historie

Kjøpmannsgt. 51 ble bygd av konsul Einar Gram i 1853. Han overtok eiendommen etter Jacob S. Gram. De drev med trelast. Bryggen har hatt mange forskjellige eiere opp gjennom tida. I 1913 ble brygga eid av Norman Statland, og da ble det bygd stall i 1. etg. Joh. Brobakke & Sønn eide brygga fra 1940 og fram til 1986.

På 70-tallet innredet de forretningslokaler i 1. etg. og et mindre kontor i 2. etg., men 3/4 deler av brygga var fremdeles lager. Vi tok over i 1986 og har siden totalrehabilitert til kontor- og forretningslokaler.

Nei
Nei
Ja

Bildegalleri

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges
etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker
en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.