Kjøpmannsgata 14 – Huitfeldtgården

Bruksområde

Kontor, Bolig, Selskapslokaler

Beliggenhet

Midtbyen

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

Kjøpmannsgata 14 – Huitfeldtgården

Huitfeldtgården ligger i Kjøpmannsgata 14, nær Gamle Bybro. Gården inneholder kontorer i sokkel og 1. etasje, flotte selskapslokaler i 2. etasje, og leiligheter i bakgården.

Store deler av den innvendige utsmykningen innvendig er original. Gården er av antikvarisk verdi klasse B. Lokalene er oppgradert til dagens standard på denne eiendommen, som er regnet som Trondheims siste palé. Arkitekten er Axel Guldahl d.e., og eksteriøret er holdt i franskpreget rennessanse, og uendret slik som det ble bygget ca. 1900. Det er forblendet med glatt, tysk teglstein og vindusomramminger i lys mur. Taket er såkalt mansardtak belagt med skifer.

Leieltakere i bygget er TAG Arkitekter og Tannlege Lars Johan Svensson.

Selskapslokalet Huitfeldt Stuer i 2.etasje kan brukes til små og store selskaper, møter, seminarer osv. Det kan dekkes til middag til 80 stk på det meste. Her finnes både runde og rektangulære bord som kan settes sammen på forskjellige måter etter behov. Det finnes prosjektor, lerret og internettilgang. Leie innbefatter kjøkken og selskapslokale, ferdig oppsatt bordoppstilling, renhold, hvite lys og enkle servietter. Duker, tøyservietter og evt blomster kommer i tillegg. Mat og drikke må bestilles av vår faste restauratør som også har tatt over diften av lokalet: To rom og kjøkken.

For bestilling: kontakt booking@2rok.no

Kjøpmannsgata 14 – Huitfeldtgården

Med bryggene som nærmeste nabo

Kjøpmannsgata er en av Trondheim sentrums hovedårer. Huitfeldtgården ligger høyt oppe, ved Gamle Bybro og Bakklandet. Kort vei til kollektivtilbud.

Faktainformasjon

Eier: Huitfeldtgården DA
Org.nr: 994 691 449
Gnr./Bnr: 400-148
Bruksområde: Kontor, Bolig, Selskapslokaler
Areal: 2346m2
Eiendomsgrunn: 2
Byggeår: 1899-1900
Vi overtok: 2009
Antikvarisk verdi: Klasse B

Ledige lokaler

Huitfeldtgården

Historie

Huitfeldtgården ble bygd for Ivar og Herman Huitfeldt i årene 1898-1900. Et storslagent bypalè i franskpreget nyrennessanse, planlagt for stor selskapelighet. Axel Guldahl var arkitekt og murmester Cristian Cristensen satte opp huset.

Les mer.

Ja
Nei
Nei

Bildegalleri

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges
etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker
en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.