Skippergata 14

Bruksområde

Kontor

Beliggenhet

Nyhavna

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

Skippergata 14

Et spennende nybygg i et av byens viktigste byutviklingsområder ved fjorden. Bygget er på totalt 9200m² fordelt på seks etasjer. Bygget blir særpreget ved at den gamle betongveggen til Dora II er en del av inngangspartiet. Trondheim Havn flyttet inn som første leietaker i 2016, med sin administrasjon. Vi flyttet selv inn i januar 2017. Vi tok over denne eiendommen som et prosjekt i 2012, sammen med Trondheim Havn og startet byggingen i 2015.

Vi tilbyr kontorer i et attraktivt kvalitetsbygg hvor det er lagt stor vekt på fleksibilitet og tilpasningsmuligheter.
Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som kantine, møterom, sykkelparkering og flotte garderobefasiliteter.
Det er god parkeringsdekning på området.

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. NonspaceTrondheim Havn, Koteng Eiendom AS, Norion Næringsmegling og Norion EiendomskapitalOppdalsbankenThe Assessment CompanyTaga FoodsOceantech InnovationBrilliant og Columbi Salmon.

Skippergata 14

Sentral og tilgjengelig beliggenhet

Bygget ligger på Nyhavna, som er et av byens viktigste byutviklingsområder. Det er kort vei til Lademoen togstasjon og bussforbindelse. På sykkel er sentrum bare 4 minutter unna. Ved gange er du på Solsiden på 5 minutter. Med bil er plasseringen praktisk med tanke på Strindheimtunnelen.

Faktainformasjon

Eier: Trondheim Maritime Senter AS
Org.nr: 991 231 935
Gnr./Bnr: 439-3
Bruksområde: Kontor
Areal: 9200m2
Byggeår: 2015
Vi overtok: 2012
Energimerke: A - grønn

Ledige lokaler

1.etasje: ca. 405m²

5.etasje: ca. 333m²

Møteromsavdeling

Møteromsavdelingen ligger i fellesarealene i 1. og 2. etasje. Her finnes 3 møterom med forskjellig størrelse. 2 mindre møterom for 10-12 personer og et stort møterom med plass til 42 personer. Mat og drikke kan bestilles i kantina etter behov.

Bestill møterom

Historie

Kjøpmannsgt. 51 ble bygd av konsul Einar Gram i 1853. Han overtok eiendommen etter Jacob S. Gram. De drev med trelast. Bryggen har hatt mange forskjellige eiere opp gjennom tida. I 1913 ble brygga eid av Norman Statland, og da ble det bygd stall i 1. etg. Joh. Brobakke & Sønn eide brygga fra 1940 og fram til 1986.

På 70-tallet innredet de forretningslokaler i 1. etg. og et mindre kontor i 2. etg., men 3/4 deler av brygga var fremdeles lager. Vi tok over i 1986 og har siden totalrehabilitert til kontor- og forretningslokaler.

Nei
Nei

Bildegalleri

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges
etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker
en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.