Om bygget

MODERNE OG ATTRAKTIVT NÆRINGSBYGG

Fleksible planløsninger

Lokalene tilpasses og bygges etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og vår egen prosjektorganisasjon står for de planlagte endringene.

Gjennomlys i alle kontorlokaler

Bygget er designet slik at alle kontorlokaler skal ha gjennomlys. Gjennomlys i alle lokaler gir god tilgang på dagslys, som er helsefremmende og spesielt viktig for oss som bor så langt nord. I tillegg vil de store vindusflatene gi fin utsikt, i alle retninger.

Sosiale soner og fellesområder

I tilknytning til inngangspartiet blir det kantine, felles møteromsavdeling, en kafe med sosiale soner, felles arbeidsstasjoner og utgang til sørvendt uteareal. Parkeringsanlegget ligger på samme plan som inngangspartiet og gir derfor enkel tilgang til lokalene både for gående, syklende og kjørende.

Treningsrom og garderober

Det vil bli et treningsrom, som en del av fellesarealene. Her blir det mulighet for apparattrening og gruppetrening for små grupper. I tilknytning til treningsrommet vil det bli garderober, med oppbevaring. I en travel hverdag, kan det bli enklere å gjennomføre dagens treningsøkt

God parkeringsdekning og sykkelfasiliteter

Innendørs parkering i kjeller for biler og sykler.

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

Vi hjelper din bedrift å finne de riktige lokalene

 Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.