Fordeler ved å leie i et bærekraftig bygg

Fordeler ved å leie i et bærekraftig bygg

På Leangen bygger vi Norges største bygg av gjenbrukt teglstein. Vi gjør flere grønne valg i utviklingen og driften av bygget.
Men hva betyr det for deg som leietaker?

Gir deg økonomiske fordeler

Et energieffektivt bygg med lite behov for tilført energi gir lave energikostnader. På Leangen næringsbygg bygger vi passivhusnivå og produserer deler av behovet for elektrisitet selv. På Leangen betyr det ca. halvparten av strømforbruket dersom man sammenlikner med et nytt TEK17 kontorbygg.

Innfrir miljøstandarder

Ved å leie kontorer i et slikt bygg, innfrir du krav fra myndigheter, eksterne og/eller interne krav i selskapet som tilsier at du bør leie i bygg med en viss standard. Det kan være forskjellige miljøstandarder, sertifiseringer eller andre selskapskrav.

Du bidrar til grønn utvikling

Som leietaker i et bærekraftig bygg bidrar du til grønn utvikling. Det er positivt for omdømmet, og kan være med å pushe andre bedrifter til å ta bærekraftige valg. Jo flere som ønsker å leie i grønne bygg, jo grønnere blir byggene i framtiden.

Interessert i Leangen næringsbygg?

Leangen næringsbygg skal stå ferdig høsten 2023. Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

Vi hjelper din bedrift å finne de riktige lokalene

 Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.