Vestre Rosten 77

Bruksområde

Kontor

Beliggenhet

Rosten

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

Vestre Rosten 77

Vi tilbyr kontorer i et attraktivt kvalitetsbygg med fleksibel muligheter. Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som møteromsavdeling, konferanserom og kantine. Bygget har meget god parkeringsdekning med egen parkeringskjeller over to plan. Det tilbys fri parkering på byggets utvendige parkeringsplass.

I Kotenghallen finnes det garderober med dusj og toaletter som kan benyttes av leietakere i kontorbygget.

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Prosjektutvikling, Alcatel Submarine Networks Norway AS, Effektus, Uni Micro, Sky Marketing, Ability Fm Nord, Dormakaba Norge, Koment AS, Finter, St.Olav Eiendom (BUP), og Skuta Barnehage.

Vestre Rosten 77

Næringsområde med enkel adkomst

Vestre Rosten 77 ligger ca. 10 km fra Trondheim Sentrum. Området er et aktivt og etablert kontorområde med flere større næringseiendommer. Utbyggingen av E6 har gitt området enkel og god adkomst. I tilhørende bygg finnes Skuta Barnehage og Kotenghallen.

Faktainformasjon

Eier: Vestre Rosten 77 AS
Org.nr: 988 535 060
Gnr./Bnr: 315-390,463
Bruksområde: Kontor
Areal: 17.181 m²
Byggeår: 1985
Vi overtok: 2005

Ledige kontorlokaler

Kontorbygget er i 11 etasjer og har to underetasjer. Bygningen består av tre blokker som hver har et areal på 440 m² pr. etasje. Dette gir en stor fleksibilitet, ved at blokkene kan disponeres enkeltvis eller som en enhet.

4. etg. Ca.  1408 m²
5. etg. Ca. 262 m²
6. etg. Ca. 468 m²

Møteromsavdeling

Møteromsavdelingen ligger lett tilgjengelig i 1. etasje. Her finnes 5 møterom med forskjellig størrelse. Mat og drikke kan bestilles i kantina etter behov.

Bestill møterom

Historie

Forretningsbanken som Fokus Bank den gang het, satte igang bygging på Vestre Rosten 77 i 1983. Det var tegnet av Lien og Risan med Tore Tønseth som ansvarlig. Bygget stod ferdig i 1985 og var på dette tidspunkt et av Trondheims største og mest moderne kontorbygg.

Fasaden er i anodisert aluminium, som gir bygget et påkostet 80-talls preg. Fokus Bank benyttet hele kontorbygget til egen virksomhet fram til 1998. Siden har deler vært leid ut.

Ja
Ja
Nei

Bildegalleri

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges
etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker
en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.