Østre Rosten 20

Bruksområde

Kontor, forretningslokaler

Beliggenhet

Tiller

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

Østre Rosten 20

Østre Rosten 20 er en kombinasjonseiendom med profilert og attraktiv beliggenhet ved E6 på Tiller, nær City Syd. I bygget er det både handel, kontor og opplevelser. Leietakerne er Anicura, Statens vegvesen og Rush Trampolinepark.

Østre Rosten 20

Beliggenhet

Etter kommunesammenslåingen i 1964, har bygda Tiller på kort tid blitt til by. I kjølvannet av stor boligutbygging i området fra slutten på 70-tallet, ble Østre Rosten et regionalt handelsenter i det som den gangen ble kalt  «Heimdalsbyen». Dette skulle bli et avlastningssenter for Midtbyen. City Syd sto ferdig høsten 1987, den gang som landets største kjøpesenter regnet i omsetning. Siden er det blitt flere kjøpesentre og det er bygd ut til både lager, logistikk og produksjon i området.

Faktainformasjon

Eier: Østre Rosten 20 AS
Org.nr: 912 235 955
Gnr./Bnr: 316-500, 323/1927
Bruksområde: Kontor, forretningslokaler
Areal: 4062m2
Eiendomsgrunn: 7283m2
Byggeår: 1978, påbygg 1988
Vi overtok: 2021

Ledige lokaler

Kontorlokale på ca. 1 035 m² i 2. etg

Dagens løsning har åpent kontorlandskap med arbeidsplasser til ca. 30 stk. 4 møterom, 4 stillerom og et lite kjøkken med sosial sone.

Historie

Første byggetrinn på Østre Rosten 20 ble oppført på slutten av 70-tallet som et kombinert forretnings- og lagerbygg for engrosbedriften Hagan & Hagan AS. Bygget er blitt ombygget og utvidet i flere omganger, med et større tilbygg i 1988. På 1990-tallet var bygget i sin helhet utleid til Tybring-Gjedde. Siden har også Sats og Leos lekeland holdt til i bygningen. Vi tok over eiendommen i april 2021.

Ja
Nei

Bildegalleri

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges
etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker
en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.