Året 2022 oppsummert

Året 2022

Dette året startet med mye spenning knyttet til salgsstart på Leangen med det første prosjektet Løkka. Nå har vi solgt 80% og byggingen er godt igang, med planlagt ferdigstillelse våren 2024.

I februar vant vi to priser i forbindelse med målt kundetilfredshet i bransjen. Vi gikk til topps som beste selskap og vant prisen for beste prosjekt med første byggetrinn på Fullriggerøya, Grilstad Marina. Det er vi selvfølgelig veldig stolte av og det sier noe om god prosjektledelse og kundebehandling. Kåringen gjøres årlig av Prognosesenteret.

Vi har overlevert siste del av Fullriggerøya på Grilstad marina og de første beboerne har flyttet inn på Leangenbukta. Det er fint å se at en byggeplass har blitt et sted hvor folk nå skal bo.

2022 var det beste salgsåret i vår historie, med en omsetning på over 1 milliard etter første halvår. Samtidig har vi dette året sett knapphet på varetilgang og økende byggekostnader. Det blir derfor enda viktigere for oss å utvikle bærekraftige prosjekt, og være en av de prefererte aktørene i markedet. Det er positivt å se at de som har hatt salgsstarter mot slutten av året har solgt over forventning. Vi har troen på et stabilt boligmarked i året som kommer.

2023 blir et spennende år. Vi jobber med mange nye prosjekter og vi skal etter planen ut med et nytt salgstrinn på Leangen og Leangenbukta i løpet av våren, samt et nytt byggetrinn på Fullriggerøya, Grilstad Marina mot sommeren.

… og selvfølgelig fortsette med høye ambisjoner og bærekraftige prosjekt!

Med ønsker om en god jul og godt nyttår!

Aurora Koteng,

Daglig leder Koteng Jenssen