Vestre Rosten 77 | Rosten << | >>

Vestre Rosten 77

Ledige kontorlokaler med god beliggenhet på Vestre Rosten.

Kontorbygget er i 11 etasjer og har to underetasjer. Det består av tre blokker som hver har et areal på 440 m² pr. etasje. Dette gir en stor fleksibilitet i utleiesammenheng, ved at blokkene kan disponeres enkeltvis eller som en enhet.
Bygget har fellesfasiliteter som kantine og møteromsavdeling. 

I tilhørende bygg finnes Skuta Barnehage og Kotenghallen.
I Kotenghallen finnes det garderober med dusj som kan benyttes av leietakere i kontorbygget.
Kotenghallen har ledig kapasitet på dagtid, og kan bookes til idrettsarrangamenter.

Beliggenhet
Vestre Rosten 77 er ca. 10 km fra Trondheim Sentrum. Området er et aktivt og etablert kontorområde med flere større næringseiendommer. Utbyggingen av E6 har gitt området enkel og god adkomst. 

Bygget har meget god parkeringsdekning. Med egen parkeringskjeller over to plan, er det mulig med leie av p-plass. Det tilbys fri parkeirng på byggets utvendige parkeringsplass.

For mer informasjon ta kontakt med sissel@koteng.no. 

Idag er bl. a Alcatel Submarine Networks Norway AS, DNV GL , Koment AS, Odin Kapital AS og Skuta Bhg.  leietakere i bygget.


Idrettshallen holder internasjonale mål for håndball og har gulv med sportsparkett. Komplett garderobeanlegg med dusjer og toaletter. Leies ut på timebasis til skoler, lag og foreninger. Forespørsel idrettshall.

Barnehage drives av Skuta Barnehage.

Idrettshall/parkeringsanlegg: 4.008 m²
Oversikt møterom

Historie

Forretningsbanken som Fokus Bank den gang het, satte igang bygging på Vestre Rosten 77 i 1983. Det var tegnet av Lien og Risan med Tore Tønseth som ansvarlig. Bygget stod ferdig i 1985 og var på dette tidspunkt et av Trondheims største og mest moderne kontorbygg. Fasaden er i anodisert aluminium, som gir bygget et påkostet 80-talls preg.

Fokus Bank benyttet hele kontorbygget til egen virksomhet fram til 1998. Siden har deler vært leid ut.
Vi tok over bygget 1. september 2005.