Vestre Rosten 77 | Rosten << | >>

Vestre Rosten 77


Ledige kontorlokaler i gamle "Fokus-bank-bygget". Kontorbygget er i 11 etasjer og har to underetasjer. Det består av tre blokker som hver har et areal på 440 m². Dette gir en stor fleksibilitet i utleiesammenheng, ved at blokkene kan disponeres enkeltvis eller som en enhet. Bygget har fellesfasiliteter som kantine og møteromsavdeling. 

Første september 2005 tok vi over dengangen vår største investering; "Fokus bank-bygget" på Vestre Rosten i Trondheim, et av de mest aktive næringsområder i Trondheim. Nær City Cyd og lett adkomst til E6.
Etter at Fokus bank flyttet til Midtbyen 2007 har vi modernisert lokalene og gjort en del utskiftning på den driftstekniske siden. Idag er bl. a OptoplanDNV GL , Dustin, Skuta Bhg. og Broadnet leietakere i bygget.Idrettshallen holder internasjonale mål for håndball og har gulv med sportsparkett. Komplett garderobeanlegg med dusjer og toaletter. Leies ut på timebasis til skoler, lag og foreninger. Forespørsel idrettshall.

Barnehage drives av Skuta Barnehage.

Idrettshall/parkeringsanlegg: 4.008 m²
Oversikt møterom
Bestill møterom

Historie

Forretningsbanken som Fokus Bank den gang het, satte igang bygging på Vestre Rosten 77 i 1983. Det var tegnet av Lien og Risan med Tore Tønseth som ansvarlig. Bygget stod ferdig i 1985 og var på dette tidspunkt et av Trondheims største og mest moderne kontorbygg. Fasaden er i anodisert aluminium, som gir bygget et påkostet 80-talls preg.

Fokus Bank benyttet hele kontorbygget til egen virksomhet fram til 1998. Siden har deler vært leid ut. og vi tok altså over 1. september i 2005.