Visning i Bjørkhaugvegen 25 - Eneboliger << | >>

1.1 Bjørkhaug enebolig

 

Torsdag 1. juni kl. 1800 vil vi ha visning på den gjenstående eneboligen i Bjørkhaugvegen 25 på Lohove. Du vil få muligheten til å gå inn i den aktuelle boligen, som delvis er rominndelt. Du vil også få muligheten til å gå inn i en av de ferdige boligene som er bygd over samme lest. Kundebehandler og byggeleder bil være til stede og det vil bli servert kaffe og sveler.

Si fra at du kommer på visning med å melde deg på facebook-arrangement.

En gylden mulighet til å kjøpe bolig, med topp beliggenhet i Bjørkhaugvegen 25.
Boligene er tegnet av arkitekt Odd Thommesen og har et bruksareal på 170m2 over 3 plan. Det er lagt vekt på å få gode boliger med gjennomlys, og med en effektiv og fleksibel planløsning. Tomt på 200-208 m2 med carport og biloppstillingsplass. 25 m2 Terasse med gode solforhold.
Rolig og trafikkstille område. Umiddelbar nærhet til Estenstadmarka med gode rekreasjonsmuligheter. Flotte turmuligheter vår, sommer og høst. Oppkjørte skiløyper i vinterhalvåret. Kort vei til E6 gjør at du enkelt tar deg frem enten du skal reise med fly, tog eller oppsøke en annen bydel. Det gode kollektivtilbudet gjør veien inn til sentrum kort. Lohove barnehage ligger like ved, det gjør også Hoeggen barneskole og Åsvang ungdomsskole.
Nærhet til flere store jobb- og studiesteder, samt idretts-/treningssenter.

Bjørkhaugvegen 25 A og B er solgt, C er fremdeles tilsalgs.

NB! Står nevnt som Bjørkhaugvegen 27 på Finn.no da adressen ikke er registrert ennå og vi ville vise på kart hvor det ligger.